ДИСКОВА КОСАЧКА

Мокро или сухо сено. Операции на непълно работно време, на пълен работен ден или персонализирани операции. Vermeer разполага с циркулярната преса, от която се нуждаете, за да правите плътни, висококачествени сламени бали, с които можете да се гордеете.

От всички наши технологични постижения, Vermmer все още е добре познат в иновативната индустрия за преси за сено. Въпреки че дизайнът се е развил много през годините, за да се възползва от новите технологии, балопресата Vermeer е здрава и безопасна и все още е най-добрият избор за фермерите по целия свят.


Всички искаме да правим последователни, квадратни сламени бали - но с разликите в работата и полето, не можем да поставим цялото сено по един и същи начин. Независимо дали балирате много влажно сено (известно като балиране или силаж), сухо сено, царевични кочани или комбинация, Vermeer разполага с преса за сено за всички видове операции в различни размери, за да увеличите максимално производителността и да помогнете за създаването на вентилатор на най-високо качество.

ПРОДУКТОВАТА ГАМА

Единици:
Име на продукта:Z M8040 Дискова косачка
Latimea de taiere:
N/A
Drawbar Horsepower:
N/A
Име на продукта:Z M7040 Дискова косачка
Latimea de taiere:
N/A
Drawbar Horsepower:
N/A
Име на продукта:Z M5040 Дискова косачка
Latimea de taiere:
N/A
Drawbar Horsepower:
N/A
Име на продукта:Z M6040 Дискова косачка
Latimea de taiere:
N/A
Drawbar Horsepower:
N/A

Няма намерени CE сертифицирани продукти

Брошури

2020 Дискови косачки, прикачени косачки и климатици за косачки


Говорете с а Експерт на Вермеер днес.

Попълнете следния формуляр с вашата информация и представител на Vermeer ще се свърже с вас възможно най-скоро.

Поискайте оферта