ТРОМЕЛ ЕКРАН

Промишлено оборудване за пресяване (валцоване), проектирано да отговаря на вашите производствени нужди.

Преградите / екраните на Vermeer Tommel са проектирани за ефективна и лесна поддръжка. Големият бункер за захранване е поставен ниско до земята, което улеснява вкарването на материала в пресевния барабан с разнообразно оборудване за зареждане..

  • Подвижните странични панели разкриват цялата дължина на екрана на барабана, осигурявайки лесна поддръжка и почистване.
  • Поставете готовия продукт там, където имате нужда - директното товарене може да се извърши в камион и съхранението се извършва с помощта на опционалния радиален конвейер за подреждане на някои модели, които се люлеят на 200 градуса.
  • Избягвайте задръствания както с барабана, така и с реверсивния подаващ конвейер.
  • С възможността да позиционират екрана около барабана, операторите могат да добавят твърдост към екраните. Този проект позволява използването на тел с по-малък калибър, като в крайна сметка се увеличава отворената площ на екрана, за да се подобри производителността..

TROMMEL ЕКРАНИТЕ от Vermeer са проектирани да минимизират времето за настройка и да бъдат лесни и удобни за обслужване. С богат списък от опции, тези автомобили могат да бъдат произведени, за да отговорят на вашите нужди.

ПРОДУКТОВАТА ГАМА

Единици:
Име на продукта:Z TR 5300 Trommel екран
Име на продукта:Z TR620 Trommel екран
Име на продукта:Z TR626 Trommel екран
Име на продукта:Z TR521 Trommel екран

Няма намерени CE сертифицирани продукти

БРОШУРА

Ръководство за възможности за органично рециклиране


Говорете с а Експерт на Вермеер днес.

Попълнете следния формуляр с вашата информация и представител на Vermeer ще се свърже с вас възможно най-скоро.

Поискайте оферта