Характеристика

Ротационните свредла Mincon Advanced Performance (AP) се произвеждат от стомана с качество на въздухоплавателно средство и премиум карбид, разработени да отговарят на най-трудните приложения. Компютъризираните проекти, използващи твърдо моделиране, компютъризирани производствени процеси, използващи най-новото CNC оборудване и компютърно контролирана топлинна обработка, осигуряват последователни, висококачествени свредла.


Полевите служители на Mincon работят директно с нашите клиенти, за да тестват, докладват и анализират критични критерии за ефективност за всяко състояние на пробиване. Използвайки тези данни в сътрудничество с обратната връзка от сондажа и управлението на операциите, Mincon Rotacan инженеринг осигурява ниво на персонализиране, уникално в индустрията. Mincon Rotacan признава, както правят всички сондажи, че всички скали не са създадени равни.


Конструктивните параметри, които влияят на живота и степента на проникване, включват конусния профил, при който диаметърът, количеството, геометрията, разширението, разстоянието и степента на вложките от първокласен волфрамов карбид се използват за разбиване на скалата. Отбелязаните променливи общо се наричат ​​​​структура за рязане на битове.


Специално изработена режеща структура осигурява на нашите клиенти най-добрата комбинация от живот на накрайника и скорост на проникване, за да се постигне най-ниската цена на метър. При много тежки или абразивни условия се предлага допълнителна защита чрез нанасяне на материал от сплав Hard Facing за подсилване на критичните зони на износване на накрайника. Повърхността на конуса непосредствено зад габаритния ред ще има един или два реда карбидни габаритни вложки за предотвратяване на ранна ерозия на стоманата.


За да се предотврати замърсяване на лагерите с вода и мръсотия при мокри условия на пробиване, е инсталиран допълнителен обратен клапан. За да се осигури ефективно отстраняване на скалните издънки, дюзите са с подходящ размер, за да насочват достатъчно въздух за повдигане на изрезките от отвора, като същевременно доставят достатъчно въздух през лагерите и конусите, за да ги поддържат хладни и да предотвратят замърсяването на критичната зона на лагера от отломки.

Components

Смазване

Mincon Envirosafe Tri-Lube е специално формулиран за бурене с ротационни бурови машини. Envirosafe Tri-Lube е екологично безопасен, с висока смазваща способност и водоразтворим смазочен продукт, създаден с цел удължаване на живота на въздушните ролкови стабилизатори, буровите стомани и ротационните триконни бурови върхове. Той се вкарва в въздушния или водния участък със скорост от 1,5 литра (3 американски пинти) на час.


Envirosafe Tri-Lube намалява въртящия момент в дупката, което улеснява развиването на сегментите и така удължава живота на буровите стомани. Той също така намалява необходимостта от прецапване на върховете, като прехвърля топлината от конусите и смазва режещия ръб.


Envirosafe Tri-Lube предотвратява корозията на резервоарите и смазва инжекционните помпи, уплътненията и маркучите.

Говорете с а Експерт на Вермеер днес.

Попълнете следния формуляр с вашата информация и представител на Vermeer ще се свърже с вас възможно най-скоро.

Поискайте оферта