Продукти за хоризонтално насочено пробиване

Изчерпателната гама от решения за пробиване на Mincon включва най-добрите в света HDD чукове, продавани и обслужвани в партньорство с глобалната дистрибуторска мрежа на Vermeer.

Основни функции

  • Високочестотен дизайн на чука за по-бързо проникване, подобрена управляемост, по-лесно промиване, по-малко въздействие върху чувствителната електроника
  • Двуточково управление, използващо огънати подложки и наклонени битове
  • Проектиран от Mincon чук, произведен чрез превъзходни процеси на термична обработка на Mincon
  • Глобална мрежа от 220+ дилъра на Vermeer
  • Стратегически разположена глобална мрежа за поддръжка
  • Глобална наличност на компонентите на Mincon

Въведение на продуктите за хоризонтално насочено сондиране

Vermeer предлага гамата на Mincon пилотни чукове за твърди дискове, подходящи за размери на отвори от 89 мм – 235 мм (3,5” – 9,25”), както и HDD теглещи райбери за разширяване на размерите на отворите до между 178 мм и 406 мм (7” до 16”).

Всички чукове Mincon HDD използват нашата доказана технология за осигуряване на несравнима производителност. Чрез използване на въздух с високо налягане и голям обем, чуковете имат високочестотен цикъл, който осигурява по-малко вибрации за модерната кормилна електроника, което води до по-добра управляемост във всички скални образувания. Този дизайн също така произвежда по-малки скални изрезки, които са по-лесни за промиване.

Разбира се, всички компоненти за пробиване се произвеждат вътрешно, като се използва най-добрата сурова стомана и патентованите процеси на термична обработка на Mincon, за да се гарантира превъзходна твърдост и устойчивост на износване.

Резултатът е набор от издръжливи, високопроизводителни решения за пробиване с HDD, които са идеални за всички индустриални приложения и са съвместими с всички размери на платформите.

Говорете с а Експерт на Вермеер днес.

Попълнете следния формуляр с вашата информация и представител на Vermeer ще се свърже с вас възможно най-скоро.

Поискайте оферта