Контрол на дупките

Mincon Hole Control е уникална течност за спестяване на разходи, формулирана за ускоряване на затварянето на дупки, намаляване на изпускането на отвора и стабилизиране на сондажа. Управлението на дупките може да се използва с въздушно въртящ се триконус, ударни перфоратори и всички видове перфоратори (повърхностни и подземни).

Mincon Hole Control намалява повторното пробиване на сондаж, поради срутване на дупка или прехвърляне между съседни сондажи през пукнатини и кухини в скалата. Той помага за елиминиране на повторното смилане на изрезки, като по този начин създава по-големи чипове за целите на вземане на проби и увеличава степента на проникване. Използването на Mincon Hole Control оставя лепкава, спретнато подредена купчина резници, която не е склонна да се отлепи преди зареждането на дупката. Той действа като средство за потискане на праха и намалява глобите, издухани от вятъра. Hole Control позволява взривните дупки да бъдат напълно заредени, като помага за оптимизиране на взривните операции и създава чист гладък под. Mincon Hole Control ускорява затварянето на сондажни отвори, като по този начин увеличава производството.
Приблизителното съотношение на смесване за постигане на смес от резервоари, подходяща за повечето условия на пробиване и сондажи, е приблизително 1-2 кварта(и) HOLE CONTROL към 250 галона САЩ вода (или 1-2 литра(и) HOLE CONTROL до 1000 литра вода ). Естествено киселинните източници на вода ще изискват повече добавка Hole Control за постигане на необходимия вискозитет.

  • Mincon Hole Control SDS – английски
  • Mincon Hole Control SDS – испански
  • Mincon Hole Control SDS – френски

Говорете с а Експерт на Вермеер днес.

Попълнете следния формуляр с вашата информация и представител на Vermeer ще се свърже с вас възможно най-скоро.

Поискайте оферта