ОБОРУДВАНИ ЗА ПОВЕЧЕ

Vermeer Corporation помага за постигане на истинско въздействие в един прогресиращ свят чрез проектирането, производството и поддръжката на висококачествено промишлено и селскостопанско оборудване, като помага на клиентите в повече от 60 нации да останат свързани с нуждите на живота, да управляват природните ресурси и да хранят и захранват своите общности. Нашите 3400+ членове на екипа знаят, че нашите клиенти разчитат на Vermeer, за да поддържат бизнеса си напред. И така, запретваме ръкави и се ровим. Заедно сме подготвени да направим повече.

Together we are ready for more. Always.

Vermeer supports partners and communities in their development and projects by providing state-of-the-art industrial and agricultural equipment, solutions and premium software. With a team of more than 3,400 professionals, we support companies and communities in over 60 states.


We have built a reputation that we want to maintain, thanks to the professionalism and experience of our colleagues.

НАШАТА ВИЗИЯ

Искаме да отворим нови хоризонти в индустрията, но и в селското стопанство. Иновацията ни мотивира и насочва. Искаме да останем същият надежден партньор, на който могат да разчитат клиенти от повече от 60 страни.

НАШАТА МИСИЯ

Нашата мисия е да предоставяме качество във всичко, което правим, независимо дали е индустриалната или селскостопанската област. Искаме в бъдеще да проектираме същия успех досега, успех, основан на всеотдайната и отговорна работа на екип от професионалисти.

Говорете с а Експерт на Вермеер днес.

Попълнете следния формуляр с вашата информация и представител на Vermeer ще се свърже с вас възможно най-скоро.

Поискайте оферта